Over AvK

Over AvK

De keuze voor een bouwkundig adviesbureau is een serieuze aangelegenheid. Kwaliteit is één ding, maar zeker zo belangrijk zijn de mensen van de onderneming. De kans is namelijk groot dat u samen een langdurig traject ingaat en dan is het wel zo prettig als u goed met elkaar overweg kunt.

Het bureau

AvK Bouwpartners is een allround bouwkundig adviesbureau en werkt voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Dankzij de bijzondere combinatie van de diensten en onze persoonlijke aanpak, bereiken we bij AvK Bouwpartners een hoge mate van efficiency.

De mensen

AvK Bouwpartners is in handen van Arrian van Kooten. Daarnaast zijn er in totaal 5 mensen werkzaam in ons team, stuk voor stuk in verschillende disciplines. Onze uitgebreide kennis en ervaring en ons nagenoeg onuitputtelijk enthousiasme zorgen ervoor dat iedere aanvraag en opdracht tot in detail wordt uitgewerkt met een hoge mate van betrokkenheid en een uitstekende service.

Geïnteresseerd geraakt?

Wilt u meer weten over ons bureau en ons team of bent u geïnteresseerd wat ons bouwkundig adviesbureau voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Laatste nieuws

Orderportefeuille bouw..

Orderportefeuille bouw stabiel

AMSTERDAM - In augustus zijn de orderportefeuilles in de gehele bouw stabiel gebleven ten opzichte van vóór..

Lees verder

Woonbeurs in..

Woonbeurs in crisistijd draait om verbouwen

AMSTERDAM (ANP) - De huizenmarkt ligt flink op zijn gat en door de crisis houden veel mensen hun spaarcenten liever op hun..

Lees verder

Documentatie aanvraag

HomeOver AvK

(Bezoek)adres

AvK Bouwpartners B.V. Calculatiebureau
Molenstraat 55b
7471 CK GOOR
T 0547 - 273 703
F 0547 - 271 591
E info@avkbouwpartners.nl